U bevindt zich hier: Home » huishouden » Slimme keuken apparatuur met elektronische aansturing

Slimme keuken apparatuur met elektronische aansturing

Geschreven door Elenea

Minder stress in de keuken zou wel prettig zijn. Er bestaat apparatuur die op gevoel bediend kan worden dankzij de elektronische aansturing, zoals een inductiekookplaat, vaatwasser en oven met touch control bediening.  Hierdoor blijft er meer tijd en energie over om te genieten van de gezelligheid tijdens het koken en eten.
Je moet wel even sparen ………  maar goed om te weten, zodat je weet wat er te koop is als je moet gaan kiezen.

Koken zonder knoppen
De Pelgrim E-Life inductiekookplaat heeft een luxe slidebediening; met één vingerbeweging zijn alle kookzones te bedienen en in te stellen. De E-Life kookplaat heeft 4 kookzones die aan elkaar te koppelen zijn, zodat een groot kookoppervlak ontstaat van 20×40 cm. Elke kookzone is voorzien van een ‘boostfunctie’, die zorgt voor tijdelijk extra krachtig vermogen. Ideaal om bijvoorbeeld snel water aan de kook te brengen. 

Bakken op gevoel
De Pelgrim i-Bake oven is meer dan een kookgadget. De i-Bake heeft een full color touchscreen met slide bediening en 5 praktische bakmenu’s, inclusief 65 voorgeprogrammeerde recepten, foto’s en baktips. De Pelgrim i-Bake is een kookinnovatie dankzij de slimme gebruikersinterface die op gevoel te bedienen is en voor iedere thuiskok een passend i-Bake menu heeft.

Afwassen met 1 vinger
Met de Pelgrim E-Life vaatwassers is de bediening nog gemakkelijker, dat kan dus geen excuus zijn. Op het display is het wasprogramma, de temperatuur en de tijd in te stellen. De E-Life vaatwassers hebben een energie efficiëntie klasse A+ en hebben een laaggeluidsniveau. 

Prijzen en alle overige informatie bij www.pelgrim.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com