U bevindt zich hier: Home » cadeau shoppen » Uniek schilderij van eigen foto

Uniek schilderij van eigen foto

Geschreven door Elenea

Het heeft even geduurd maar de nieuwe Personal-Art.nl website is online! Natuurlijk hebben de grafisch designer’s niet stil gezeten, naast het maken van de bestellingen zijn ze ook druk geweest met het maken van nieuwe stijlen voor de nieuwe website.

Een van de nieuwe stijlen is de nu al populaire patchwork collage. Deze pop-art is opgemaakt uit verschillende vakjes met verschillende patronen. Een erg leuke stijl al zeggen we het zelf.

Verder is er de schets pop-art, uw portret zal worden gemaakt met een digitaal potlood met als eind resultaat een geschetst kunstwerk. Deze kunnen ze op wit papier doen of meer in sepia tinten.

Dan de Mondriaan Collage, geïnspireerd door een van de bekendste werken van Mondriaan. De zwart/witte vlakken met primaire kleuren. Hierin zullen zij uw foto verwerken tot een modern kunstwerk voor aan de muur.

Neem een kijkje op de nieuwe site Personalart.nl en bestel nu jouw eigen unieke kunstwerk.
Wil je op de hoogte blijven van de nieuwe stijlen en acties volg ze dan op Facebook, klik “like” en u krijgt regelmatig een update facebook.com/Popart.Portretten.Personal.Art

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com