U bevindt zich hier: Home » gezondheid en kind » Survival kit en design verbanddoos voor ouders

Survival kit en design verbanddoos voor ouders

Geschreven door Elenea

Als je invoor design bent, dan moet je deze verbandtrommel in huis hebben de theouchbox.com The Ouch! Box (je spreekt het uit als auwtsj) betekent simpelweg de au box. Een koffer vol producten die alle pijntjes van je kind niet weg kunnen nemen maar wel kunnen verzachten.
Het mooie van The Ouch! Box is dat al deze producten nu eindelijk allemaal in 1 handige en mooie koffer zitten, die je bovendien ook op slot kan doen. Je kan nu dus al je medicijnen, neussprays, hoestsiroop etc. veilig opbergen zonder dat je kinderen erbij kunnen komen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com