U bevindt zich hier: Home » eropuit » Uniek shoppen en winkelen doe je buiten het centrum

Uniek shoppen en winkelen doe je buiten het centrum

Geschreven door Elenea

Shoppen in de drukke commerciële winkelstraten in grote steden is niet uniek. Je vindt door heel Nederland dezelfde winkels met dezelfde spullen als op internet. Best handig op zijn tijd. Maar waar vind je die unieke, persoonlijke winkels waar we allemaal op zoek naar zijn. Die vind je als je wandelt in de straten rondom het drukke centrum en in middelgrote plaatsen.
Woon je toevallig in zo’n leuke plaats, waar de winkelier daar oog voor heeft en uiteraard ook de klanten krijgt waar hij recht op heeft, dan ben je een gelukkig mens, want dan hoef je niet zo ver en lang te zoeken. Dan ben je natuurlijk een vaste klant.

Ga bijvoorbeeld naar middelgrote (historische) plaatsen met een gezellig klein centrum en met ongeveer 25.000 – 70.000 inwoners.
Kijk bij inwonersaantal per gemeente (handig, want er is vaak een plattegrond bij)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com