U bevindt zich hier: Home » hobby » Letterbakken zelf pimpen

Letterbakken zelf pimpen

Geschreven door Elenea

Een website vol met letterbakken. Open kastjes met kleine verschillende grootte vakken om kleine snuisterijen in te etaleren. Staat heel decoratief. Zeker met deze kleurrijke en leuke vormen letterbakken.
Je kan kiezen voor een letterbak die je zelf kan pimpen, versieren, of je kiest voor helemaal kant en klaar. Alle soorten en maten en er is keuze uit verschillende bouwtekeningen. Zit jouw voorkeur er niet bij, stuur dan een e-mail, want ook jouw idee kan wellicht gemaakt worden.
Kijk op devrolijkeletterbak.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com