U bevindt zich hier: Home » eropuit » Grootste openlucht zwembad van Nederland

Grootste openlucht zwembad van Nederland

Geschreven door Elenea

In het grootste openlucht zwembad van Nederland kan je zonnen, zwemmen, sporten, spelen, midgetgolfen of een kanotocht maken. Met verschillende bassins, grote zonneweiden, een waterspeeltuin en zandstrand kan je je de hele zomerdag prima vermaken. Voor de kleinste badgasten is er een overzichtelijke en door speelstrand omringd peuterbad. Dit openlucht zembad, het Boschbad, ligt aan de rand van Apeldoorn in de Veluwse bossen.
Voor alle actuele informatie surf je naar boschbad.nl 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?