U bevindt zich hier: Home » moeders » Hoe vóór de zwangerschap stoppen met roken

Hoe vóór de zwangerschap stoppen met roken

Geschreven door Elenea

Zelf ben ik gestopt met roken toen ik wist dat een kind welkom was. Ik schrik als ik lees dat ruim de helft van vrouwen die roken, dat nog steeds doen als ze voor hun zwangerschap voor het eerst bij een verloskundige komen, ondanks dat ze van plan waren voor de zwangerschap te stoppen met roken.
Inmiddels zijn we allemaal geschrokken van het feit wat je dat ongeboren kind aandoet qua gezondheid. Stop met roken voor je zwanger bent en begin niet meer als de baby er is. Neem je dat voor en hou je eraan………..
Ben je verslaafd aan roken, zoek dan hulp en begeleiding want je wil je kind toch in ieder geval de grootst mogelijke kans geven op een gezond en evenwichtig leven.
Wil je meer informatie over roken en meeroken, testjes, adviezen en tips om met succes te stoppen. Kijk dan bij de verschillende onderdelen met informatie die je zoekt bij  stivoro.nl/roken kinderen zwangerschap

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com