U bevindt zich hier: Home » gezondheid en kind » Hoofdluis voorkomen met bugbag

Hoofdluis voorkomen met bugbag

Geschreven door Elenea

hoofdluis voorkomenHoofdluis voorkomen is beter dan genezen !!! Op de basisschool van mijn kleinkinderen wordt deze BUG BAG al massaal gebruikt. Of het hierdoor aanzienlijk minder is geworden kan ik eerlijk gezegd niet zetten.

Sommige ouders zijn van mening dat je je kind thuis moet houden als het luis heeft. Luis is vervelend maar nou te doen als of het een ernstig besmettelijke ziekte is? Wel is het belangrijk dat alle ouders hun kind goed behandelen. Verder is het belangrijk dat je goed alle adviezen opvolgt en blijft controleren vooral ook op neten! Neten zie je bijna niet, ze lijken op roos maar het verschil is dat het moeilijk loslaat. Als je de neten niet weg haalt heb je nog steeds kans dat de luizen terugkomen.

Hoofdluis voorkomen

Toch voorkomt de BUG BAG redelijk de verspreiding van hoofdluis. Want luizen springen niet. Ze kruipen. En altijd kruipen ze omhoog. Aan de kapstok op school en kinderdagverblijf krijgen de luizen zeeën van tijd om zich via de kragen van kinderjassen te verspreiden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com