U bevindt zich hier: Home » cadeau shoppen » eReader in zakformaat en leesbaar in fel zonlicht

eReader in zakformaat en leesbaar in fel zonlicht

Geschreven door Elenea

Een eReader die een fijne leeservaring geeft, omdat het een eInk-scherm heeft. Dankzij dit scherm lijkt het alsof je het boek van papier af leest en vermijdt het dus vermoeide ogen. Daarnaast is het scherm leesbaar in fel zonlicht! Het apparaat is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren (wit, zwart, zilver, lila en lichtblauw), licht (slecht 185 gram) en in zakformaat: ideaal om overal mee naartoe te nemen!
Kobo eReader Touch biedt toegang tot nationale en internationale bestsellers, klassiekers en de nieuwste titels. 

Als je gek bent op lezen, het ene na het andere boek verslindt en het liefst je hele boekenkast mee op vakantie neemt, dat is deze eReader Touch de uitkomst. De Kobo eReader Touch weegt slechts 185 gram, past in een jaszak en is verkrijgbaar in vijf hippe kleuren. Dankzij het gebruiksvriendelijke touchscreen is de eReader eenvoudig te bedienen. Daarbij spiegelt het scherm niet waardoor het lijkt of je een echt boek aan het lezen bent. De Kobo eReader Touch is in Nederland door de Consumentenbond als beste e-reader getest.

De eReader is te koop bij alle winkels en via de webshop van de boekhandels van Libris en Blz.

Het scherm is dus gemakkelijk leesbaar in fel zonlicht en dankzij het gebruiksvriendelijke touchscreen is de eReader eenvoudig met de vingertop te bedienen. Met de intuïtieve touch interface kunnen lezers een zin markeren, een woord opzoeken, inzoomen, pagina’s omslaan, de letters vergroten, jouw laatst gelezen pagina vinden of snel binnen een boek of bibliotheek navigeren. Daarnaast is het eenvoudig om een nieuw boek op te zoeken en aan te schaffen met behulp van de Wi-Fi functionaliteit en een virtueel toetsenbord.
Via de ebookstore www.kobobooks.nl heb je toegang tot meer dan 2,5 miljoen ebooks wereldwijd, waaronder Nederlandse bestsellers, klassiekers en ook de nieuwste titels van schrijvers als Saskia Noort, Esther Verhoef, Jessica Dürlacher, Peter Buwalda of Kluun.

Kobo biedt haar lezers ook toegang tot Reading Life, de eerste sociale eReading experience ter wereld. Reading Life biedt de mogelijkheid om bijvoorbeeld passages, citaten en ervaringen te delen met vrienden in de vorm van een boekenclub of via Facebook en Twitter. Daarnaast kunnen lezers hun leesstatistieken bijhouden en leuke awards verdienen wanneer bepaalde mijlpalen en doelen worden behaald.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com