U bevindt zich hier: Home » boeken en tijdschriften » eReader in zakformaat en leesbaar in zonlicht is reistip

eReader in zakformaat en leesbaar in zonlicht is reistip

Geschreven door Elenea

Super, deze eReader moet gewoon mee op reis. Dankzij een eInk-scherm lijkt het alsof je het boek van papier af leest en dus geen vermoeide ogen krijgt. Én het scherm is leesbaar in fel zonlicht! Het apparaat is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren (wit, zwart, zilver, lila en lichtblauw), licht (slecht 185 gram) en in zakformaat: ideaal om overal mee naartoe te nemen! Kobo eReader Touch biedt toegang tot nationale en internationale bestsellers, klassiekers en de nieuwste titels. 

Als je gek bent op lezen, het ene na het andere boek verslindt en het liefst je hele boekenkast mee op vakantie neemt, dat is deze eReader Touch de uitkomst.
Dankzij het gebruiksvriendelijke touchscreen is de eReader eenvoudig te bedienen. De Kobo eReader Touch is in Nederland door de Consumentenbond als beste e-reader getest.
De eReader is te koop bij alle winkels en via de webshop van de boekhandels van Libris en Blz.

Dankzij het gebruiksvriendelijke touchscreen is de eReader eenvoudig met de vingertop te bedienen. Met de intuïtieve touch interface kunnen lezers een zin markeren, een woord opzoeken, inzoomen, pagina’s omslaan, de letters vergroten, jouw laatst gelezen pagina vinden of snel binnen een boek of bibliotheek navigeren. Daarnaast is het eenvoudig om een nieuw boek op te zoeken en aan te schaffen met behulp van de Wi-Fi functionaliteit en een virtueel toetsenbord.
Via de ebookstore www.kobobooks.nl heb je toegang tot meer dan 2,5 miljoen ebooks wereldwijd, waaronder Nederlandse bestsellers, klassiekers en ook de nieuwste titels van schrijvers als Saskia Noort, Esther Verhoef, Jessica Dürlacher, Peter Buwalda of Kluun.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com