U bevindt zich hier: Home » cadeau shoppen » Vaderdag cadeau en thuis handsfree bellen om te multitasken

Vaderdag cadeau en thuis handsfree bellen om te multitasken

Geschreven door Elenea

Verras vader, schoonvader of man met een slimme gadget, zodat de man, net als mde vrouw, meer dingen tegelijk kunnen. Met de Gigaset L410 handsfree clip heeft vader altijd vrije handen tijdens het bellen, zodat barbecueën, gamen, in de tuin werken of e-mail checken tijdens een telefoongesprek veel makkelijker wordt! Dat wil toch iedere vader?

De handsfree clip is eenvoudig te bevestigen aan de kleding, staat in verbinding met de vaste huistelefoon en zorgt ervoor dat je tijdens een telefoongesprek altijd je handen vrij hebt.

  • gebruiksvriendelijk
  • uitstekende geluidskwaliteit
  • Bij een inkomend gesprek is één druk op de grote groene toets voldoende om het gesprek aan te nemen. Via de kleine toetsen wordt het belvolume en de luidspreker eenvoudig geregeld.
  • weegt slechts 30 gram
  • Geschikt voor alle telefoons
  • Geen moeilijke handleidingen en een makkelijke installatie, ideaal voor elke drukbezette man! Het is zeer eenvoudig om de L410 te koppelen aan de vaste telefoon. Een oproep van een ander draadloos toestel kan daarnaast gemakkelijk worden doorgeschakeld. En er is ook een mogelijkheid om via de L410 deel te nemen aan conference calls

Check voor meer informatie over de Gigaset L410 en andere producten van Gigaset gigaset.com/nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com