U bevindt zich hier: Home » beurzen en Events » Harvest Fair is buitenleven en wonen fair op landgoed

Harvest Fair is buitenleven en wonen fair op landgoed

Geschreven door Elenea

In half juni wordt de Harvest Fair georganiseerd op het prachtige Landgoed Wouwse Plantage voor bezoekers met een landelijke levensstijl en die van de goede dingen des levens houden. Het landgoed is een schilderachtige locatie met monumentale panden waar je vier dagen lang kunt genieten van alles op het gebied van buitenleven, wonen en genieten. Het is een totaalevenement met bijzondere shows, standhouders met exclusieve producten, interessante workshops, demonstraties en culinaire verwennerijen, aniek en wellness.
Speciaal voor de kinderen is er de Kids Fairplay, waar ze zich veilig kunnen vermaken op het springkussen of in de knutselhoek. Ook kunnen ze kennis maken met de bewoners van de kinderboerderij. Leuk en leerzaam! Voor de allerkleinsten is professionele kinderopvang aanwezig.
Voor bezoekersinformatie, openingstijden en entreeprijzen (en kortingsbon) surf je naar harvestfair.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com