U bevindt zich hier: Home » agenda toen en nu » Kinderwagenrace op vaderdag is gratis Papa evenement

Kinderwagenrace op vaderdag is gratis Papa evenement

Geschreven door Elenea

Op 17 juni 2012, Vaderdag, organiseert easywalker in de Cornelis Schuytstraat in Amsterdam het gratis papa-event Men With Wheels. Tijdens deze super FUNkinderwagenrace strijden hippe vaders achter een kinderwagen met surrogaatbaby tegen elkaar op een hindernisparcourtje om de enige echte Man With Wheels te worden. Naast deze felbegeerde titel gaat de winnaar ook naar huis met o.a. easywalker june kinderwagen, allerlei fantastische papa cadeau’s. De winkels in de Cornelis Schuytstraat zijn speciaal voor deze feestelijke gelegenheid open. Het festijn wordt afgesloten met topartiesten Joris & Boris. Ook is er een samenwerking met het televisieprogramma VI Oranje van RTL4.

De eigenaren Daniel de Lange (Easywalker) en Andreas Ezinga (Ballorig) zijn  de intitatiefnemers van dit creatieve evenement.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com