U bevindt zich hier: Home » allerlei moeders » Jouw huisdier in een Pop Art Portret

Jouw huisdier in een Pop Art Portret

Geschreven door Elenea

Sinds 2004 maakt Personal Art de leukste pop art portretten. Bij een pop art portret denk je al snel aan een portret van je kinderen, familieleden; in ieder geval een persoon. Maar heb je ook wel eens aan een portret van jouw huisdier gedacht?
Het is een bijzondere manier om jouw levensgenoot te vereeuwigen naar een mooi kunstwerk voor op de muur. Want jouw heerlijke huisdier hoort toch ook bij jouw familie.

De grafisch ontwerpers hebben al heel wat huisdieren veranderd naar een mooie pop art. Jouw hond in een Patchwork collage, de poes in een koele Banksy street art stijl, of zelfs je paard in een kleurrijk Andy Warhol Portret. Zou dat geen super leuk cadeau zijn.

Maar zoals een kind kan ook een dier niet stilzitten. Hoe kan je nou de leukste foto van jouw dier maken?

  • Als eerste, wat tegenwoordig makkelijker is met de digitale camera: maak gewoon heel veel foto’s. Gebruik de sport-stand op je camera en maakt een close up of juist een “actie” foto. Ga ook op ooghoogte van het dier zitten/liggen. Als je deze kleine tips in de gaten houdt, krijg je vaak hele leuke foto’s.

Heb jij een leguaan, een papegaai, cavia, kat, hond, of natuurlijk jullie samen, jij en je (huis)dier, het maakt niet uit welk dier Personal Art maakt er een originele pop art canvas print van. Er zijn zoveel mogelijkheden om jouw huisdier te vereeuwigen.

Stuur jouw foto op, dan maken zij eerst een digitale proefdruk in de stijl die jij mooi vindt, helemaal tevreden dan gaat jouw druk door naar de drukker. Hij zal er een mooie canvas print van maken en stuurt het vervolgens gratis bij je thuis. Zodat ook jouw huisdier is vereeuwigd tot een mooi kunstwerk aan de muur.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com