U bevindt zich hier: Home » agenda toen en nu » Open tuinen weekend 2012

Open tuinen weekend 2012

Geschreven door Elenea

23 en 24 juni 2012 is het jaarlijkse Open Tuinen Weekend. Dan stelt Groei & Bloei 1.000 tuinen open. Meer dan 1.000 trotse tuinbezitters stellen met plezier hun tuin gratis open voor publiek.
“Een unieke kans om te kijken, te genieten en ideeën op te doen in tuinen van echte liefhebbers”, zegt secretaris Flip van Leeuwen van Groei & Bloei. Het is de vijfde keer dat het Open Tuinen Weekend wordt georganiseerd. In totaal worden er zo’n 25.000 bezoekers verwacht.

Je krijgt inspiratie van al die mooie en bijzondere bloemen- en plantencombinaties. Je wandelt door speciaal ontworpen tuinen en bekijkt allerlei originele materialen en toepassingen. Sommige tuineigenaren organiseren ook exposities of geven workshops. Het is daarom een mooie en inspirerende gelegenheid om andere tuinbezitters te ontmoeten en van elkaars tips en trucs te leren.
Kijk voor de exacte locaties op groei.nl

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com