U bevindt zich hier: Home » eropuit » Creatieve activiteiten in het Kinder Kunstdorp

Creatieve activiteiten in het Kinder Kunstdorp

Geschreven door Elenea

Tijdens het tweejaarlijkse kunstfestival “Kunst in Duin” van 29 augustus t/m 2 september 2012 in Noordwijk, in het Noordwijkse bos- en duingebied is veel aandacht voor de jeugd in het ‘Kinder Kunstdorp’. Diverse activiteiten voor jong en oud met een interessante mix van verschillende kunstdisciplines zoals woodcarven, beeldhouwen, schilderen, textielkunst en performing arts.

In het Kinder Atelier op het Kinder Kunstdorp-terrein vinden iedere dag doorlopende workshops plaats. Het Kinder Atelier wordt fulltime bemand en beschikt over voldoende natuurlijke knutselmaterialen en voorbeelden, zodat kinderen op ieder willekeurig moment van de dag aan het werk kunnen. Natuurlijke materialen krijgen hier een tweede leven in een kunstwerk, zoals een insectenhotel, dromenvanger of mobile.

Het duingebied ‘Hollands Duin’ is een schitterende natuurgebied.Tijdens het festival dient het gebied als inspiratiebron en werkterrein voor de deelnemende kunstenaars.

Het Kunst in Duin-festival vindt plaats in het Piet Florisdal, Duindamseslag 8, Noordwijk, zie ook bewegwijzering. Parkeren: nabij Hotel de Witte Raaf, Duinweg, 117-119 in Noordwijk. Er is tevens een ruim parkeerterrein voor het wandelpad dat leidt naar het festivalterrein. Er rijden tijdens het festival ook pendelbussen vanaf het Beuk-Touringcarterrein, Van Berckelweg 32, Noordwijk en (onder voorbehoud) vanaf de Koningin Wilhelminaboulevard in Noordwijk.
Voor meer informatie & de dagelijkse programmaonderdelen: kunstinduin.nl 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WztBXf6hKEQ[/youtube]

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com