U bevindt zich hier: Home » cadeau shoppen » Tablet voor groot en klein

Tablet voor groot en klein

Geschreven door Elenea

Elke ouder weet dat je kostbare tablet laten gebruiken door de kids vele negatieve gevolgen kan hebben. Dé uitkomst is de Kurio tablet, een Android tablet speciaal ontwikkeld voor families met kinderen van 6 tot 12 jaar.
Bestellen doe je bij: tablet voor de hele familie 

Door middel van 8 verschillende individueel in te stellen (kinder)profielen kan de tablet geheel naar eigen wens en leeftijd worden ingedeeld en kunnen ouders hun kroost controleren. Voor het zo genoemde ‘parental control filter’ zijn maar liefst 460.000.000 websites in kaart gebracht. Deze zijn door ouders in te stellen naar leeftijd, categorie, blacklist of whitelist. Voor elk profiel kan zelfs afzonderlijk bepaald worden welke sites bezocht kunnen worden, welke applicaties het kind mag gebruiken en voor hoelang.

Kurio beschikt over een capacitive multitouch scherm, die het “zoomen en sliden” in games mogelijk maakt en dat komt mooi uit, want als extraatje worden de volledige versies van populaire games als Angry Birds, World of Goo en Fruit Ninja meegeleverd. In de eigen Kurio app store zijn nog veel meer games en apps te vinden, die vanzelfsprekend allemaal kindvriendelijk zijn. Daarnaast kun je de Kurio gebruiken voor het lezen van E-books, het spelen van meer dan 100 educatieve games en gebruiken als video- en muziekspeler. Je kunt de Kurio ook op de TV aansluiten zodat het hele gezin kan meekijken.

De website kurioworld.com biedt ouders ondersteuning met diverse achtergrond informatie, handleidingen, support informatie, geeft antwoord op de meest gestelde vragen en laat zien welke accessoires beschikbaar zijn voor de tablet.

Kurio wordt geleverd met een rubberen casing waardoor de Kurio niet kapot kan vallen. Kurio is ook te gebruiken zonder de rubberen beschermhoes. De rubberen casing is ook beschikbaar in een limited edition Angry Birds versie bij Bart Smit.

Eigenschappen van de Kurio tablet:

 5 punten capacitive multitouch TFT scherm
• werkt op Android OS 4.0 3
• Sterke 1GHz Cortex A8 processor
• Geïntegreerde 3D graphics processor
• 1GB DDR3 RAM
• 2.1 Mpx backside camera
• 4GB in interne opslag, geschikt voor vele games & apps
• Micro SD slot voor maximaal 32 GB extra opslag
• HDMI connectie voor HDTV 1080p output
• Ondersteunt Wifi b/g/n
• Flash 11 TM support
• Opladen via USB
• USB poort: verbind de tablet met je USB stick, camera of externe harde schijf
• Verwijderbare rubberen beschermhoes: betere grip en bescherming
• Front webcam
• Geïntegreerde microfoon & speaker
• Audio jack output
• 3200 mAh batterij

Kijk naar onderstaand filmpje voor een complete uitleg over het gebruik van de Kurio tablet:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=biqr8-H3Ntg[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com