U bevindt zich hier: Home » agenda toen en nu » Op Vaderdag Men With Wheels race is kinderwagenrace

Op Vaderdag Men With Wheels race is kinderwagenrace

Geschreven door Elenea

Op Vaderdag, 17 juni 2012, werd de allereerste Men With Wheels race ooit gehouden. Stoere vaders streden die dag met elkaar op een Ballorig parcours om de ultieme “Man With Wheels” te worden. Het Ballorig parcours moest zo snel mogelijk worden afgelegd om kans te maken op deze fel begeerde titel en mooie prijzen. Omdat het gewone leven ook geen simpel parcours is, hebben de vaders ook tijdens de race enkele hindernissen moeten nemen. Natuurlijk doet een echte vader dit achter de kinderwagen. Easywalker stelde die dag kinderwagens beschikbaar, dus deelnemers hoefden niet met eigen kinderwagen te racen. Een goede vader zorgt ervoor dat zijn kind te allen tijde overal veilig arriveert. Daarom kregen de papa’s tijdens de race een surrogaat baby die ze ongedeerd van A naar B moesten vervoeren.

Scheveningen
In Scheveningen was er ’s morgens om 11.00 uur op het strand een extra race in samenwerking met televisieprogramma VI Oranje. Deelnemers maakten daar kans op een exclusieve VI Oranje uitvoering van een easywalker kinderwagen. De beelden van de race waren dinsdag 19 juni 2012 op televisie te bewonderen in aflevering 16 van VI Oranje.

Hilbert Bredemeijer mag zich de “Man With Wheels” 2012 van Scheveningen noemen en ging naar huis met een june easywaker VI Oranje limited Edition kinderwagen. Daarnaast maakten we nog 10 vaders blij met een gloednieuwe easywalker kinderwagen.

Amsterdam
De hele straat werd versierd met ballonnen en Mini Amsterdam leende een paar prachtige auto’s om de straat af te zetten. De presentatie van het event was in handen van Paul van der Linden hoofdredacteur van Society World magazine. Het parcours in Amsterdam werd uitgezet in samenwerking met Ballorig en Winkeliersvereniging Cornelis Schuytstraat.

Nadat Joris & Boris het Ballorig parcours een keer hadden voorgedaan, gingen in groepen van 5 de vaders zeer fanatiek en vol enthousiasme van start. De ene papa legde het parcours met meer allure af dan de andere.  Bij het banden wisselen kregen vaders stiekem hulp van hun kinderen en Joris & Boris. Voor de rest zorgden twee scheidsrechters van The Bootcamp Club ervoor dat de race eerlijk verliep. De winnaars van elke ronde namen het nog een keer tegen elkaar op in de finale ronde. Milton Hamel mocht zich uiteindelijk de “Man With Wheels” 2012 van Amsterdam noemen. Jeroen Zaagman en Max Becker eindigden op plaats 2 en 3. Bekijk het filmpje! Klik hier of klik op de onderstaande video.

Alle vaders gingen naar huis met een goed gevulde goodie bag en voor de nummers 1 t/m 3 waren er mooie prijzen, waar ook de moeders van kunnen meegenieten. Hoewel de microfoon in Amsterdam er niet zo’n zin in had en vanwege de gemeente een grootst optreden niet mogelijk was, was Men With Wheels toch zeer geslaagd. Ook voor de kinderen was het een geslaagd event. Zij gingen blij naar huis met een mooie handtekening van Joris & Boris, Men With Wheels ballonnen en een vader op om trots op te zijn.

Dus LET OP: zorg dat je de volgende Vaderdag van de partij bent !!!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XUkvYbF_Dg4[/youtube]

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com