U bevindt zich hier: Home » baby, peuter, kleuter » Educatieve spelletjes voor peuter en kleuter

Educatieve spelletjes voor peuter en kleuter

Geschreven door Elenea

Met eenvoudige materialen leuke en leerzame spelletjes doen met de kinderen. Er is altijd wel iets bij waar je mee aan de gang kunt. Bijvoorbeeld het tellen van deurknoppen of van radio’s, telefoons, ramen, bedden enzovoort. Het kind leert op een leuke en effectieve manier tellen. De gewone dagelijkse dingen die een belangrijke functie hebben bij de opvoeding van het kind gebruik je tijdens de spelletjes. De cartoonachtige zwart-wittekeningen (met beige steunkleur) in dit boekje zijn leuk om te zien en hebben uiteraard betrekking op de tekst.  In dit boek vind je honderden snelle en fantasievolle spelletjes en activiteiten die perfect in de dagelijkse routine passen.
Meer lezen en bexstellen, klik op :
Leerrijke Activiteiten Met Uw Peuter Of Kleuter

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com