U bevindt zich hier: Home » cadeautips » Mooiste kunststeden in Vlaanderen

Mooiste kunststeden in Vlaanderen

Geschreven door Elenea

De kunststeden Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Leuven en Mechelen zijn een bezoek meer dan waard. In die goed bewaarde historische kernen herken je de middeleeuwse voorsprong en voorspoed van de regio. Dat vertaalde zich in nijvere marktpleinen en sierlijke gildenhuizen, in imposante kerkenbouw en fijnzinnige kunstkamers. Architectuur en kunst, ambachten en religie gaven een ziel aan elke stad. Eeuwen later is die nog niet verdwenen. De gids, De mooiste kunststedenneemt je mee naar de bekende en minder bekende bezienswaardigheden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com