U bevindt zich hier: Home » allerlei eropuit » Amsterdam Kortingsbonnen Actie

Amsterdam Kortingsbonnen Actie

Geschreven door Elenea

Amsterdam is the place to be wanneer je een leuk dagje uit wilt. Deze grote stad met prachtige gebouwen, mooie grachten en veel bezienswaardigheden is absoluut een bezoekje waard. Amsterdam beleef je op allerlei mogelijke manieren. Afhankelijk van het gezelschap waarmee je reist kies je uit het grote aantal activiteiten. Met natuurlijk voor allerlei activiteiten een leuke kortingsbon! Profiteer van de kortingen en plan je dagje Amsterdam samen met een van de vele kortingsbonnen op de kortingsbonnen Amsterdam actie pagina

Natuurlijk is het mogelijk om lekker te genieten van Amsterdam zoals Amsterdammers dat doen: op de fiets. Geen gedoe met een gids die je overal mee naartoe sleurt. Jij bepaalt zelf wanneer en waar je stopt en bovendien ben je overal net zo snel als met de tram. Om het fietsen extra leuk te maken kun je natuurlijk gebruik maken van een mooie korting op Yellow Bike. Zo geniet je van de grachten, de leuke winkeltjes en de echte Amsterdamse sfeer. Neem plaats op een van de terrasjes en puf even uit van het fietsen. Bedenk op het terrasje wat je de rest van de dag wilt gaan doen.

Ga bijvoorbeeld griezelen in de Amsterdam Dungeon. Gedurende een tour van zo’n 80 minuten komen de ergste gruwelen van de afgelopen 500 jaar voorbij. Sta oog in oog met mensen die de Pest hebben. Zorg dat je niet verdwaalt in het spiegellabyrint en kijk vooral uit voor de beul die rondloopt. Met ongeveer 30 mensen bezoek je de kerkers waar de geschiedenis aan je voorbij trekt. Natuurlijk kom je hier ook de geschiedenis van Amsterdam tegen, vind je weg door de donkere straten van Amsterdam terug voor het te laat is… Griezel met een mooie korting bij kortingsbon Amsterdam Dungeon.

Om even bij te komen van het gegriezel is het lekker om een bezoek te brengen aan Dr. Fish. Terwijl de visjes je voeten weer heerlijk zacht maken praat jij nog even na over de spannende momenten en geniet je van een heerlijk hapje en drankje. Je komt niks tekort wanneer je een bezoek brengt aan Dr. Fish. Geniet, ontspan en ga daarna door de Amsterdamse avond in. Maak gebruik van een mooie kortingsbon van Dr. Fish en geniet van deze verwennerij.

Zie je het niet echt zitten om na alle spanningen aan je te laten knabbelen? Lach dan de spanning weg tijdens een optreden in Boom Chicago. Er komen tijdens deze avond altijd verschillende artiesten voorbij. Vermaak je opperbest op de plek waar veel bekende cabaretièrs ooit begonnen zijn, in het hart van Amsterdam. En om na de show nog van een lekker hapje en drankje te genieten is er nu een kortingsbon Boom Chicago. Zo bespaar jij op je entree waardoor je geld overhoudt voor een lekker hapje en drankje.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com