U bevindt zich hier: Home » moeders » Kinderen van 13 jaar en sexy kleding

Kinderen van 13 jaar en sexy kleding

Geschreven door Elenea

Kleding is een kwestie van smaak. Maar een kind van rond de dertien jaar heeft daarbij nog aansturing nodig. Verbieden geeft ruzies en conflicten, maar als ouder moet je ergens een duidelijke grens leggen. Als je vindt dat je dochter voor bepaalde kleding nog te jong is, dan bespreek je dat met haar. Leg haar uit dat ze met kleding een bepaalde boodschap aan haar omgeving kan geven, ook als zij dat niet zo bedoelt….. en dat zij voor bepaalde boodschappen nog te jong is.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com