U bevindt zich hier: Home » allerlei eropuit » Vakantie vieren in andermans huis, nieuwe trend!

Vakantie vieren in andermans huis, nieuwe trend!

Geschreven door Elenea

Volgens de gegevens van de CBS blijkt dat ondanks de crisis nog steeds veel Nederlandse gezinnen er op uit trekken deze zomer. Vakantie blijkt een heilig goed waar niets of niemand aan mag komen. En terecht natuurlijk gezien de weersomstandigheden in het altijd zonnige Nederland. De meest populaire bestemmingen zijn net als voorgaande jaren Frankrijk, Spanje en Duitsland. We zijn vaak gek op de zon en belanden daarom vaak in de appartementencomplexen aan de dichtbevolkte stranden. Echter zien we tegenwoordig steeds vaker dat mensen er voor kiezen op vakantie te gaan in het huis van een ander.

‘Huizenruil’ en ‘couchsurfing’ zijn begrippen die steeds populairder worden waarbij mensen gasten van over de hele wereld in huis nemen. Echter, zien we tegenwoordig ook steeds vaker dat mensen hun ‘tweede’-’ of vakantiehuis te huur aanbieden op internet. Zo kun je voor een redelijke prijs al een prachtig huis inclusief inboedel en extra luxes huren. Wil je bijvoorbeeld wat meer rust dan de Costa’s dan kies je voor een mooie villa in Andalusië. Ben je meer geïnteresseerd in het natuurschoon van onze oosterburen dan kun je eens gaan kijken naar het aanbod vakantievilla’s in Duitsland en een prachtig huis in de buurt van een van de vele nationale parken boeken.

Houdt u niet van lange reizen, en hecht u niet zoveel waarde aan verre bestemmingen en de zon, dan kunt u ook gewoon op bezoek in een van de vele vakantiehuizen in Nederland. Kies bijvoorbeeld voor een prachtig huis op de Veluwe, voor het hele gezin. Elke huis heeft een uniek en eigen karakter in tegenstelling tot de vaak afgezaagde standaard vakantiehuizen!

Kirsten

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com