U bevindt zich hier: Home » cadeautips » WILD kleding maakt boswandeling, leven en speurtocht spannender

WILD kleding maakt boswandeling, leven en speurtocht spannender

Geschreven door Elenea

Op de kinderkleding van WILD staan bloemen, planten, dieren, veren ……….. en hierdoor kunnen de kids in het bos gecamoufleerd aan de aqndel of speurtocht. Want de wereld van bloemen, planten & dieren is prachtig, denk aan de vacht van een zebra, de veren van een pauw, de vleugels van een libelle, de manen van een paard, een zonsondergang, de kleuren van  een vlinder…………WILD planten-, bloemen- en dierenprints zijn natuurgetrouw & haarscherp en spiegelen de natuur in al haar schoonheid.
Voor verkooppunten en met de kids je favoriete keuze (s) maken, doe je bij wild.eu

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com