U bevindt zich hier: Home » allerlei moeders » Als Prinsessen en Piraten in de kinderslaapkamer

Als Prinsessen en Piraten in de kinderslaapkamer

Geschreven door Elenea

Op zoek naar een verantwoorde hoogslaper voor je dochter of zoon maar wil je geen standaard bed? Dit speelbed van Pingulina zorgt ervoor dat je kind heerlijk zal slapen, maar zich ook prima zal vermaken op zijn of haar slaapkamer!

Prinsessenbed
Het prinsessenbed is uiteraard voor de prinsesjes onder ons. En wel een prachtige slaapkamer in de eerste jaren van het leven. In het Prinsessen speelbed, inclusief glijbaan en toren, beleven kinderen hun allermooiste dromen – zelfs als ze wakker zijn. Zeker weten dat geen enkel meisje het meer vervelend vindt om te gaan slapen!

Piratenkasteel
De hoogslaper voor jongens is uitgevoerd als piratenkasteel en welke kleine avonturier  wil dit nou niet op zijn slaapkamer hebben? Spelenderwijs ontdekken, op avontuur gaan en ’s avonds veilig naar je eigen burcht terugkeren.

Uiteraard is er rekening gehouden met de veiligheid van de kinderen. De bedden zijn gemaakt van massief grenenhout en de  hoeken van de bedden zijn netjes afgerond. De stof is van katoen dus geen gevaar voor gevaarlijke stoffen.

Mocht je enthousiast geworden zijn na het zien van deze leuke bedden, je kunt deze en andere meubels bestellen bij Home24.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com