U bevindt zich hier: Home » hobby van a tot z » allerlei » Snelle tips voor interieur make-over

Snelle tips voor interieur make-over

Geschreven door Elenea

Het is vast en zeker heel herkenbaar voor velen: het gevoel hebben een nieuwe start te willen maken. Het roer om door middel van een grote huishoudelijke schoonmaak én een nieuw en fris interieur. Je zou dan het liefst alles nieuw willen kopen en op willen knappen, maar  voor de meesten onder ons is dit qua geld en tijd natuurlijk niet haalbaar.

Toch kun je me een paar kleine details al een heel andere look en sfeer creëren. Dit hoeft echt niet heel de wereld te kosten en ook hoef je geen professionele klusser te zijn. Wil je weten hoe je jouw huis een nieuwe look aan kunt meten? Met een beetje van jezelf en wat tips van Home24 heb je in een handomdraai een nieuw paleisje!

Muren maken het huis
Door alleen de kleur of het behang in een kamer te veranderen krijgt een ruimte direct een heel andere uitstraling. Hiervoor heb je dus geen dure nieuwe vloer of verbouwing voor nodig, gewoon simpelweg een andere kleur of print op de muur en de kamer oogt direct als nieuw. Je kunt dit ook naar een hoger plan tillen als je redelijk kunt tekenen of schilderen. Zo kun je heel makkelijk het idee van een headbord creëren door het achter het bed op de muur te schilderen of in de woonkamer op een effen muur een aantal applicaties aanbrengen (als je geen vaste hand hebt kan dit heel makkelijk met hulp van een sjabloon).

Creatief met fotolijstjes
Wie niet sterk is moet slims zijn. In dit geval: wie geen geld heeft moet creatief zijn! Een leuke manier om weer eens iets anders aan je muren te hangen is om de kaften van oude boeken in te lijsten. Oude boeken kun je op rommel- en vlooienmarkten vinden en zijn meestal zo goedkoop dat je ze met tientallen tegelijk kunt inslaan. Of kijk eens bij opa en oma op zolder, wie weet wat je daar aantreft! Kijk hier om te zien hoe dit in zijn werk gaat. Een nog makkelijkere manier om creatief met lijsten om te gaan, is om de lijsten

Meubels – Oud of Nieuw?
Afhankelijk van je budget kun je ervoor kiezen om een aantal nieuwe meubelstukken aan te schaffen, maar je kunt je huidige meubels of tweedehandsmeubels een snelle make-over geven door ze van een vers likje verf te voorzien. Als je dit met een paar meubelstukken doet en hiervoor een felle, frisse kleur gebruikt, oogt je kamer ineens heel anders terwijl er in feite niet veel verandert is.

Voor de nieuwe interieurstukken  kun je om tijd te besparen heel goed via internet bestellen. Meubels en woonaccessoires bij online shops zoals Home24 kunnen uitgebreid bekeken en vergelijken voordat je een bestelling plaatst.

Veel succes met en plezier van je nieuwe interieur!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com