U bevindt zich hier: Home » inspiratie » creatief » Marktplaats DaWanda voor zelfgemaakte producten

Marktplaats DaWanda voor zelfgemaakte producten

Geschreven door Elenea
DaWanda is een online marktplaats voor zelfgemaakte producten. DaWanda, Europa’s grootste online marktplaats voor zelfgemaakte producten komt naar Nederland! Om dat te vieren organiseert DaWanda een real life designmarkt op zondag 12 augustus 2012 in Amsterdam.
Bijna 100 ontwerpers uit verschillende Europese landen showen en verkopen op deze dag hun zelfgemaakte producten. Van originele fashion, one of a kind sieraden, unieke kinderspulletjes, tot aan kunst, design meubels en te gekke accessoires 
voor in je huis.
Iedere ontwerper krijgt die dag een eigen hotelkamer in het MEININGER hotel tot zijn of haar beschikking die, geheel naar eigen smaak, als verkoopruimte wordt ingericht.
Het evenement is gratis toegankelijk voor publiek.
Datum: Zondag 12 augustus
Tijdstip: 10:00 – 17:00 uur
Lokatie: Meininger Hotel
Adres: Orlyplein 1 – 67
Amsterdam West

DaWanda is er voor mensen die grote waarde hechten aan individualiteit, trends én verantwoord geproduceerde goederen. Producten die in schril contrast staan met massagoederen. Binnen DaWanda is er ruimte voor de categorieën: mode, accessoires, kunst, wonen en leven en  kinderen. DaWanda werd door Claudia Helming en Michael Pütz in december 2006 opgericht. Hoofdkantoor van het  bedrijf is in Berlijn. Vandaag de dag heeft DaWanda nagenoeg 1.9 miljoen leden en zijn er zo’n 150.000 ontwerpers en andere creatievelingen die bij elkaar zo’n 2 miljoen producten aanbieden via www.dawanda.com. Iedere dag komen daar zo’n 7000 producten bij.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com