U bevindt zich hier: Home » eropuit » FILMTIP: Volcano is drama over laatste fase van het leven

FILMTIP: Volcano is drama over laatste fase van het leven

Geschreven door Elenea

De zestigjarige hobbyvisser Hannes is een botte man, een ongevoelig chagrijn, onredelijk kritisch op zijn kinderen en ongeìnteresseerd in zijn kleinkinderen. Als hij met pensioen moet en zijn vrouw blijvend ziek wordt, wordt hij gedwongen zijn leven op een heel andere manier invulling te geven. Familieleden hebben geen vertrouwen in de nieuwe wending in het leven van Hannes.
De minimale verschuivingen in de verstoorde familieverhoudingen zijn met precisie en zonder melodrama vastgelegd. Een aanrader…..

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YOzzJM5Rl7k[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?