U bevindt zich hier: Home » baby, peuter, kleuter » Boeken om samen te lezen, tekenen en kleuren

Boeken om samen te lezen, tekenen en kleuren

Geschreven door Elenea

Esther van der Ham vindt het zo zonde dat als ouders iets met hun kind doen, ze meestal samen een filmpje kijken in plaats van echt samen aan iets werken en contact hebben. De Droomvallei leert ouders hoe ze positieve aandacht en tijd aan hun kinderen kunnen besteden.

Wat is Droomvallei? : een inkleurvoorleesboek met gepersonaliseerde voorkant. Droomvallei-boeken zijn voorleesverhalen met eenvoudige zwart-wit tekeningen die kinderen zowel kunnen aanvullen als inkleuren. De boeken hebben als doel de fantasie te stimuleren en de band tussen (groot)ouder en kind te versterken.
Doelgroep is kinderen van 4-8 jaar.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com