U bevindt zich hier: Home » eropuit » Fietsen en wandelen op de Mookerheide

Fietsen en wandelen op de Mookerheide

Geschreven door Elenea

In het heuvelachtige achterland van Arnhem en Nijmegen is het heerlijk fietsen en wandelen en ontspannen. Herberg ’t Zwaantje ligt aan de rand van de Mookerheide en is al meer dan 125 jaar een ‘pitstop’ voor wandelaars en fietsers. In de directe omgeving van ’t Zwaantje bevindt zich water, heide, bossen en heuvels? Het gebied, beter bekend als het Rijk van Nijmegen, is heerlijk om te fietsen en wandelen. De fietsroutes lopen van de Mookse Maasvallei, naar de molens van Wijchen, de oude stad Nijmegen en de polders van de Maas. Bovendien fiets je zo Duitsland in.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com