Gerelateerde artikelen

  • Tour de France creatief knutselen Tour de France creatief knutselen
  • Wat doen tijdens Advent en Kerstperiode Wat doen tijdens Advent en Kerstperiode
  • Fietsen als hobby Fietsen als hobby
  • Uniek vakantieadres in Frankrijk Uniek vakantieadres in Frankrijk
  • Wandelroutes wandelen vanuit stations Wandelroutes wandelen vanuit stations
  • Bijzondere tuinen in Nederland Bijzondere tuinen in Nederland
eropuit

Fietsen en wandelen op de Mookerheide

In het heuvelachtige achterland van Arnhem en Nijmegen is het heerlijk fietsen en wandelen en ontspannen. Herberg ’t Zwaantje ligt aan de rand van de Mookerheide en is al meer dan 125 jaar een ‘pitstop’ voor wandelaars en fietsers. In de directe omgeving van ’t Zwaantje bevindt zich water, heide, bossen en heuvels? Het gebied, beter bekend als het Rijk van Nijmegen, is heerlijk om te fietsen en wandelen. De fietsroutes lopen van de Mookse Maasvallei, naar de molens van Wijchen, de oude stad Nijmegen en de polders van de Maas. Bovendien fiets je zo Duitsland in.