U bevindt zich hier: Home » cadeautips » Crocs ballerina ook als waterschoen

Crocs ballerina ook als waterschoen

Geschreven door Elenea

Dat is handig!!! Een charmante ballerina Crocs die je kan dragen in het zeewater en onder een zomers jurkje. De Springi Flat-schoentjes van Crocs zijn zo licht als een veertje, zodat je eigenlijk niet voelt dat je schoenen aan hebt. Ze zijn er, zoals we gewend zijn, in meerdere kleuren en in de maten 33 t/m 43.
Meer info bij crocs.nl

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?