U bevindt zich hier: Home » baby, peuter, kleuter » STORKSAK luiertas is stijlvol, functioneel en een must-have

STORKSAK luiertas is stijlvol, functioneel en een must-have

Geschreven door Elenea

Must-have luiertassen voor vaders en moeders die voor functioneel en stijlvol zijn. In navolging van de Elizabeth won dit jaar Storksak’s Jamie de Award ‘Best Changing Bag Winner’. Een tas die speciaal is ontwikkeld voor vaders.
Storksak breidt dit najaar uit met nieuwe kleuren en modellen vol slimme features zoals de uitneembare organiser waarin potjes, flesjes en sapjes rechtop blijven staan, de speciale Snackysak die voedsel vier uur lang warm of juist koud houdt en de vele ander handigheden zoals talloze vakken, een verschoningsmatje, thermofleshouder en meer.
Storksak is te koop bij de beste babywinkels, de Bijenkorf, webshops of via de eigen site op www.storksak.com.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com