U bevindt zich hier: Home » eropuit » Mega antiekmarkt in Amiens Noord Frankrijk

Mega antiekmarkt in Amiens Noord Frankrijk

Geschreven door Elenea

De tweejaarlijkse, in april en in oktober, antiekmarkt in Amiens vindt plaats in het stadscentrum. De brede straten hebben aan weerszijden kraampjes. Dit snuffelparadijs van antiek en brocante laat de liefhebber watertanden en de portemonnee trekken.  Het volledige stadscentrum lijkt wel een groot warenhuis met gezellige uitspanningen voor een kopje koffie, glaasje en een hapje. De markt begin rond 4 – 5 uur en gaat door tot een uur of zes ’s avonds.
Rust tussendoor even uit in de kathedraal de Notra Dame van Amiens.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com