U bevindt zich hier: Home » baby, peuter, kleuter » Patchwork kleed of boxkleed zelf ontwerpen en laten maken

Patchwork kleed of boxkleed zelf ontwerpen en laten maken

Geschreven door Elenea

Als moeder ontbreekt het je vaak aan tijd en rust om creatief aan de slag te gaan en te blijven. Als de baby geboren is komen ook vaak de creatieve ideeën. Daarom sluit dit intitiatief leuk aan bij dat wat jij graag wil. Je maakt een keuze uit de vele leuke stofjes en verschillende achterkanten en hiermee ontwerp je zelf in drie stappen jouw patchworkkleed :

  1. stap 1 : kies een patroon
  2. stap 2 : kies uit de stoffen en de afwerking
  3. stap 3 : betalen en verzenden

Binnen tien werkdagen wordt het kleed thuis afgeleverd.
Bijna zelf gemaakt.
Surf voor het ontwerpen en bestellen van een (box)kleed naar blenkie.nl

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?