U bevindt zich hier: Home » moeders » SBS 6 met herkenbare verhalen over gezinsleven

SBS 6 met herkenbare verhalen over gezinsleven

Geschreven door Elenea

Grappige, ontroerende en herkenbare verhalen over het leven van moeders met kinderen anno 2012. Iedere week, vanaf 7 oktober 2012, is elke zondag op SBS6 om 17.00 uur het tv-programma : “Volgens Mama te zien”, waarbij je een kijkje achter de schermen krijgt bij een bekende moeder thuis. Bekende en onbekende Nederlanders vertellen over hoe het gezinsleven er bij hen thuis aan toe gaat. Hoe gaan zij om met het ouderschap en alles wat daarbij komt kijken?

Online verder praten
Het programma Volgens Mama is vernoemd naar de gelijknamige website. Op deze website kunnen moeders terecht met hun vragen, om mee te praten of ervaringen te delen over het ouderschap. Daarnaast kunnen ze producten testen via een testpanel. Na elke uitzending kan er verder worden gepraat over het thema van die week. Iedereen die zich inschrijft krijgt ook nog eens een gratis exemplaar van het tijdschrift Kinderen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com