U bevindt zich hier: Home » gezondheid en kind » Ouders en kinderen DOE MEE en beleef de natuur met OERRR

Ouders en kinderen DOE MEE en beleef de natuur met OERRR

Geschreven door Elenea

Met het initiatief OERRR beleven kinderen met hun ouders de natuur en het buitenleven. OERRR gaat in de herfstvakantie 2012 van start en staat voor alles wat je buiten gedaan moet hebben voor je echt volwassen bent.

Extra leuk is dat ouders hun kinderen kosteloos voor OERRR kunnen aanmelden. Kinderen krijgen dan elk kwartaal een nieuwe set uitdagende OERRR kaarten thuis gestuurd, waarmee ze allemaal dingen van OERRR kunnen doen, zoals een regenworm lokken, een bladerdeken maken of een boomstam bewandelen. OERRR is hiermee een leuke (herfstvakantie)tip voor ouders om met de kids weer de natuur te beleven, met als aftrap de eerste OERRR kaarten die net voor de herfstvakantie uitkomen.

En nu hop hop hop, allemaal je kinderen, kleinkinderen, neefjes en nichtjes hier aanmelden!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com