U bevindt zich hier: Home » hobby » Scrappen, kaarten maken en decoreren met Stampin’ Up Nederland

Scrappen, kaarten maken en decoreren met Stampin’ Up Nederland

Geschreven door Elenea

Eindeloos veel mogelijkheden met mooie materialen om kaarten te maken, scrappen en te decoreren. Vanaf 8 oktober 2012 is de handel in Nederland geopend. Na alle voorbereidingen zijn nu de creatieve producten, carrièremogelijkheden en de interactie tussen creatieve mensen beschikbaar voor heel Nederland.
De producten worden door Stampin’ Up! via het direct-sales bedrijfsmodel verkocht. Hierbij laten onafhankelijke adviseuren, de zogeheten Demonstrators, de stempels, ponsen, papieren en accesoires tijdens stempelworkshops zien en nemen zij bestellingen aan.

Demonstrators kunnen van hun hobby leven en er tegelijkertijd een full-time of part-time baan van maken. Tegenwoordig zijn in Europa 3.200 Demonstrators actief, in drie talen – Engels, Frans en Duits. Er zijn geen plannen om deze talen uit te breiden. Tot nu toe werden Demonstrators aangemoedigd om uitsluitend in eigen land producten te tonen en te verkopen. Vanaf 8 oktober echter, kunnen zij in alle vijf de Europese Stampin’ Up! landen – Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk – handelen. Daardoor kunnen Demonstrators dwars over nationale grenzen heen werven en verkopen – en kunnen zij profiteren van reeds bestaande contacten in andere landen.

Wie uit één van de nieuwe landen komt en een workshop wil boeken of Demonstrator wil worden, moet zich richten tot een voor haar/hem bekende Demonstrator uit Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland of Oostenrijk, of zoekt er een op met de Demonstrator Finder op de Europese website van Stampin’ Up!.

Vanaf 8 oktober zal de Nederlandse website en contactgegevens toegankelijk zijn op de Europese site, www.stampinup.eu. Alle Demonstrators kunnen – op basis van hun verkoopcijfers tijdens het boekjaar dat loopt van 1 oktober tot en met 30 september van het volgende jaar – voor verschillende incentives in aanmerking komen. Elk jaar is er als bijzondere beloning een incentive reis. Tijdens het fiscale jaar 2012/2013 kunnen Demonstrators zich kwalificeren voor een reis in 2014, deze zal bestaan uit een vijf-daagse cruise naar de Caribische eilanden.

Over Stampin’ Up!
Stampin’ Up!, een direct-sales bedrijf dat binnenkort haar 25-jarig jubileum viert, ontwerpt en produceerd een exclusieve lijn van decoratieve rubberen stempels en biedt accessoires voor wenskaarten, knutselprojecten, scrapbooking en woondecoratie aan. De bedrijfsgrootte en bedrijfsgroei verwijzen naar de voortdurende wereldwijde passie voor het decoratieve stempelen en ambacht. De producten van Stampin’ Up! worden niet verkocht door de detailhandel, maar kunnen tijdens thuis-workshops gekocht worden of via een netwerk van onafhankelijke sales adviseurs, de zogeheten Demonstrators. Tegenwoordig geven meer dan 40.000 Demonstrators, verspreid over de Verenigde Staten, Canada, Australië, Nieuw Zeeland, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk les over de kunst van het stempelen en delen zij hun enthousiasme voor stempelen, scrapbooking en kaarten maken.

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Renate oktober 11, 2012 - 6:34 am

Hi, ik ben op zoek naar waar ik dan Stampin up producten kan kopen, maar dat heb ik nog niet kunnen vinden. Kun je me helpen. De site vraagt alleen maar of ik demonstrator wil worden…

Reageer

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com