U bevindt zich hier: Home » cadeau shoppen » Kinderen koken en bakken met Le Creuset junior

Kinderen koken en bakken met Le Creuset junior

Geschreven door Elenea

Jong geleerd is oud gedaan. Kinderen gaan steeds meer op volwassenen lijken: door hun kleding, hun gadgets en hun activiteiten worden ze eigenlijk mini grote mensen. En dat merk je ook in de keuken, want er zijn steeds meer kinderen in de keuken te vinden om te leren en vooral om veel zelf te doen.
Le Creuset stimuleert deze ontwikkeling en heeft een junior ontbijtset en een cupcake bakset ontwikkeld voor de jongste Chefs. Deze zijn eventueel aan te vullen met het reeds bestaande mini assortiment van Le Creuset, zoals de mini pannetjes, spatels en terrines. De kinderschortjes zijn los verkrijgbaar.

Aardewerk
We kennen allemaal Le Creuset van de gietijzeren pannen en het mooie aardewerk. Met de introductie van de juniorlijn kunnen de kids nu ook kennis maken met de combinatie van plezier en kwaliteit. De bakset is verkrijgbaar in 2 kleuren (blauw en roze), bestaand uit een beslagkom, een minispatel, een mini liklepel en 6 siliconen bakvormpjes voor muffins. Het ontbijtsetje is samengesteld uit een beker, een bordje, een kommetje voor ontbijtgranen en een eierdopje. De kinderschortjes zijn los verkrijgbaar in blauw en roze.

De juniorets is uit te breiden met meer mini aardewerk. De serie aardewerken minipannetjes zijn er in zestien (!) verschillende kleuren en 4 maten: 6, 8, 10 en 14 cm. Begin van dit jaar heeft Le Creuset ook een echte miniterrine voor pâtés en een minisoepterrine geïntroduceerd. Al het aardewerk is zeer duurzaam: het wordt niet mat en barst of krast niet. Het materiaal kan worden gebruikt bij temperaturen van -18 graden tot +260 graden en kan zelfs rechtstreeks vanuit de vriezer in de oven geplaatst worden. Door het dubbel geëmailleerde oppervlak is het gemakkelijk te reinigen en absorbeert het materiaal geen geuren of aroma’s. Alle aardewerk is geschikt voor de oven, de grill en de magnetron, maar kunnen ook gerust in de ijskast of vriezer.
Le Creuset  producten zijn te koop bij de betere warenhuizen, kook- en huishoudwinkels. Voor meer informatie: www.lecreuset.nl.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com