U bevindt zich hier: Home » eropuit » In herfstvakantie naar Jan Klaassen en Katrijn

In herfstvakantie naar Jan Klaassen en Katrijn

Geschreven door Elenea

Je kan op bezoek bij Jan Klaassen en Katrijn. Het Land van Jan Klaassen is het grootste pretpark van de Achterhoek (Braamt, Gelderland) met een groot poppentheater waar Jan Klaassen en Katrijn elke dag poppenkast geven. Er is ook een grote buitenspeeltuin met een doolhof en lachspiegels.
Tijdens de herfstvakantie heeft Jan Klaassen een speciaal thema, waarbij alles in het teken staat van Halloween griezelen (niet eng).
Meer lezen bij janklaassen.nl

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=a_tgMNbK3K0[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?