U bevindt zich hier: Home » feestdagen » Knipvellen printen en in elkaar zetten

Knipvellen printen en in elkaar zetten

Geschreven door Elenea

Knipvellen die geschikt zijn voor (kleuren) inkjet- en laserprinters. Je kan voor een klein bedragje meteen aan de slag en je mag ze printen zo vaak je wilt – voor hetzelfde bedrag. Je kunt kiezen uit meer dan 100 printbare knipvellen. Deze knipvellen zijn geïllustreerd door Caroline Ellerbeck en ontworpen door Diana van Ewijk.

Hoe het werkt lees je bij : homemadehappiness.nl
Maak je keuze uit veel knipvellen, bijvoorbeeld :

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?