U bevindt zich hier: Home » attracties » Attractiepark Slagharen is voor alle leeftijden

Attractiepark Slagharen is voor alle leeftijden

Geschreven door Elenea

slagharenMet meer dan 40 attracties, live acts, wervelende shows en meerdere zwembaden is attractiepark Slagharen HET park voor jong en oud. Spectaculaire attracties zijn de Free Fall, de razendsnelle achtbaan Looping Star en de spetterende wildwaterbaan. Maar ook voor de allerkleinsten is er genoeg te doen. Dus met de hele familie naar Slagharen en de prijzen en openingstijden en nog veel meer informatie lees je bij  slagharen.com

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com