U bevindt zich hier: Home » eropuit » Ambachtelijk brood en vlaaien leren bakken

Ambachtelijk brood en vlaaien leren bakken

Geschreven door Elenea

In de workshop bij Bakster Evi Rothenburg worden vlaaien en broden op ambachtelijke wijze, dus handmatig vervaardigd met zoveel mogelijk gebruik van biologische en streekprodukten. Je kunt bij Bakster terecht voor workshops en cursussen in:

  • Limburgse vlaai maken
  • (desem) brood bakken in de houtoven
  • of feestgebak bakken, zoals de kerststol of het paas-brood.
  • workshop rijstevlaai bakken

De workshop is in Reijmerstok, Limburg, een van de kleinste kerkdorpen van de gemeente Gulpen-Wittem. Leuk om  te combineren met een paar dagen overnachten in :

In Limburg waan je je al een beetje in het buitenland…….

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com