U bevindt zich hier: Home » cadeau shoppen » Thuis blijven met Kerst en extra sfeervol maken

Thuis blijven met Kerst en extra sfeervol maken

Geschreven door Elenea

Met kerst blijven we lekker thuis! Met enkele sfeerartikelen, die je eenvoudig online kunt bestellen, is je huis snel omgetoverd in een  ‘kerst-ontspannings-paradijs’. Daar hoef je dus de deur niet voor uit te gaan !!!!
In plaats van een uitgebreid (veel te veel) kerstdiner kun je een buffet van eenvoudige hapjes of tapas maken, waarbij je extra zorg besteed aan een weldadige kerstsfeer in huis.

  1. Begin met zoveel mogelijk sfeerlicht in huis te brengen. Dat doe je door veel kaarsen en lichtjes neer te zetten, in allerlei soorten en maten, op plateaus, in kaarsenhouders, en in houders . Een uitgebreid assortiment vind je bij VanKaarstotServet.
    Zo zijn er kaarsen met kerstdesigns, rustiek kaarsen in 29 verschillende kleuren en Gouda kaarsen met een strak design.
    Er bestaan kaarsen met een lange brandtijd, zodat je een middag of avond ongestoord kunt genieten. Dit zijn onder meer theelichten met een brandtijd van 8 uur, XXL Gotische kaarsen, navullingen van 24 uur voor kaarsenhouders en grote stompkaarsen die minstens 200 uur kunnen branden. En natuurlijk zijn er nog de theelichten in houders, lage kaarsenhouders, geurglazen en stompkaarsen. Voor in de kerstboom zijn er echte kerstboomkaarsjes.
  2. Zet bij het buffet dinerkaarsen neer, maar zet ze zo neer dat ze niet in de weg staan bij het opscheppen van de gerechten. En let erop dat de kaarsen niet kunnen omvallen. Om kaarsen steviger in de kaarsenhouder te zetten kun je hechtwas gebruiken of kaarsenpassingen. En vergeet de servetten niet. Die zijn ook in vele soorten verkrijgbaar bij VanKaarstotServet.nl
  3. Betrek ook de buitenomgeving bij het feest binnen. Zet in de tuin of op het terras Zweedse fakkels neer. Steek ze eenvoudig aan met een aanmaakblokje en de houten fakkels branden prachtig op. Geniet bij het natafelen van de grote vlammen van de fakkels en zie hoe die hun schaduwen werpen op de winterse omgeving.
  4. Een leuke manier om het samenzijn te besluiten is het oplaten van een wensballon. Het is prachtig om naar te kijken, wanneer de oplichtende ballon wegdrijft in de donkere winternacht en bovendien een onvergetelijke ervaring.

VanKaarstotServet.nl is een webshop met sfeerartikelen en levert aan zowel particulieren als bedrijven. Ook worden er kaarsen en theelichten verkocht met het keurmerk Fairtrade. Dat betekent dat producenten uit arme landen een eerlijke prijs krijgen voor hun producten.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WIVryqnWhBk[/youtube]

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com