U bevindt zich hier: Home » eropuit » Dagje uit in Gorinchem en Gorkum

Dagje uit in Gorinchem en Gorkum

Geschreven door Elenea

Tijdens een dagje Gorinchem is meer dan voldoende te beleven. Gorinchem is een  vestingstad en ligt aan twee rivieren: de Merwede en de Linge. Je kunt er wandelen langs het water over de vestingwallen en het roerig verleden beleven. Maak een keuze uit alle bezienswaardigheden in Gorinchem.
Samen met de vestingen Woudrichem en Slot Loevestein vormt Gorinchem de Vesting3hoek. Zo kunt u op één dag drie provincies bezoeken, 600 jaar geschiedenis beleven en twee rivieren bevaren rond de Hollandse Waterlinie.

Wij sloten de dag af bij met een borrel met hapje (aanrader : tortilla chips met gegratineerde cheddarkaas) op het terras en met een diner bij grand café Tax.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com