Gerelateerde artikelen

  • Sokken bij elkaar houden tijdens de was Sokken bij elkaar houden tijdens de was
  • Gratis patroon peuter luierbroekje Gratis patroon peuter luierbroekje
  • Kraamfeest babyshower organiseren met tips Kraamfeest babyshower organiseren met tips
  • Kinderen knutselen buiten in de tuin Kinderen knutselen buiten in de tuin
  • Vetbol en pindaketting voor vogels in strenge winter Vetbol en pindaketting voor vogels in strenge winter
  • Samen zijn en elkaar ruimte geven en nemen Samen zijn en elkaar ruimte geven en nemen
moeders

Baby naam zoeken en vinden met een app

Aanstaande ouders kunnen nu op een slimme manier de leukste naam voor hun baby vinden. Je kunt samen een lijstje met favoriete namen bijhouden, je vrienden suggesties laten doen en daarna de uiteindelijke naam kiezen.

  1. Je start het zoeken naar een mooie naam voor je baby door te kiezen uit verschillende categorieën, zoals Fries, Scandinavisch, Hollands, natuurnamen, religieus, beroemde namen enz.
  2. Bij elke naam kun je de betekenis lezen en je kunt de naam opslaan in je favorieten. Staat er een naam niet in de database? Dan kun je hem toch toevoegen aan je favorieten, en ook de naam insturen zodat de redactie hem alsnog kan toevoegen.
  3. Uniek: installeer de app ook op de telefoon van je partner en houd samen een favorietenlijstje bij. Zie welke namen jouw partner leuk vindt én welke namen jullie allebei leuk vinden. Zo kom je samen tot de leukste naam voor je kind.
  4. Ben je nieuwsgierig naar welke namen jouw vrienden bij je kind vinden passen? Nodig je vrienden dan via de app uit één of meerdere suggesties te doen: je vrienden kunnen via een e-mail uitnodiging online een naam insturen. Deze komt dan middels een push notificatie bij je binnen, zodat je de suggestie, als je ‘m leuk vindt, aan je favorieten kan toevoegen.

Babynamen+ is verkrijgbaar in de App Store voor € 1,79 (binnenkort ook in de Play Store).

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?