U bevindt zich hier: Home » eropuit » FILMTIP: "Populaire" is ultieme feel good in de bruisende fifties

FILMTIP: "Populaire" is ultieme feel good in de bruisende fifties

Geschreven door Elenea

Nieuwe film Populaire: ultieme feel good in de bruisende fifties. Ratelende typmachines, wespentailles en ouderwetse romantiek: alles in de bruisende fifties-stijl à la Mad Men. Dat zijn de ingrediënten voor de vrolijke Franse film Populaire, die vanaf 29 november 2012 in de bioscoop te zien is.
Waar draait : Populaire

De 21-jarige beeldschone Rose Pamphyle (Déborah François) is verloofd en lijkt voorbestemd voor een zorgeloos maar oersaai huisvrouwen bestaan. Rose heeft echter een hele andere toekomst voor ogen: ze reist af naar het Normandische Lisieux voor een sollicitatiegesprek bij een verzekeringsmaatschappij. Het gesprek met de knappe manager Louis Échard (Romain Duris) verloopt dramatisch voor de klunzige Rose, totdat ze laat zien hoe ongelooflijk snel ze kan typen. Louis belooft haar de baan op één voorwaarde: dat Rose mee doet aan typewedstrijden en dat hij haar coach mag zijn. Samen werken ze dag in dag uit keihard, maar heeft Rose het wel in zich om de allersnelste typiste van de wereld te worden? Of spelen haar gevoelens voor Louis haar parten?

Bekijk alvast de trailer voor een voorproefje van dé vrolijke romantische komedie van het moment!
Met: Déborah François, Romain Duris, Bérénice Bejo en Shaun Benson

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=p0SXKZuFwVQ[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com