U bevindt zich hier: Home » kinderkamer » Nieuw afwisselend beddengoed voor kinderkamer

Nieuw afwisselend beddengoed voor kinderkamer

Geschreven door Elenea

Vier nieuw en exclusief beddengoed voor de kinderkamer, allemaal fris en stoer voor jongens en meiden van alle leeftijden. Alle vier de collecties zijn op vier verschillende manieren te gebruiken. Dus 16 nieuwe mogelijkheden om lekker af te wisselen in de kinderkamer.

Tijdens de beurs Flavourites Live van 23 tot 25 november in Amsterdam lanceert Kiwi Kids haar eigen kinderbeddengoed en kan men de verschillende stijlen zelf komen bewonderen. Daarna zal het zowel in de winkel in Noordwijkerhout als online via Kiwikids.nl verkrijgbaar zijn.

Vier stijlen beddengoed
De hippe kinderwinkel Kiwi Kids brengt vier beddengoedcollecties uit in zowel junior als 1-persoonsformaat. Ten eerste ‘Aqua’, een zeer stoere beddengoedset die aquablauw met grijs combineert. De grote ruiten en opgenaaide 4-gaats knopen zijn echte blikvangers. ‘Pink Patchwork’ is de perfecte mix van meisjesachtig patchwork en strak antraciet met grappige afbeeldingen van ronde knopen. De felle fuchsiakleurige sterren- en stippenprints maken het helemaal af. Zoals de naam al doet vermoeden zijn het vooral sterren die de collectie ‘Stars allover’ sieren: grote en kleine sterrenprints in grijs, wit en rood wisselen af met stippen en ronde knoopafbeeldingen. Een robuuste look voor zowel de jongens- als meidenkamer. Tot slot geeft ‘4style Retro’ een nostalgisch tintje aan de kinderkamer met afbeeldingen van een oude Volkswagen bus op de kussens en dekbedovertrekken; de kleuren zijn lekker contrasterend grijs, wit, rood en groen. Het beddengoed heeft bijpassende sierkussens in alle stijlen. Met het 4stijlen Private Style concept van Sleepiez stelde Kiwi Kids haar nieuwe beddengoed zelf samen uit een enorm scala aan stoffen. De collecties zijn hiermee uniek en alleen verkrijgbaar bij Kiwi Kids. Het beddengoed heeft dan ook een eigen label: Sleepiez Original designed by Kiwi Kids.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com