U bevindt zich hier: Home » eropuit » Overnachten in een luxe boomhut

Overnachten in een luxe boomhut

Geschreven door Elenea

Wil jij overnachten met of zonder de kids in een luxe boomhut met gasfornuis en stroom en dan ’s morgens midden in het bos opstaan. Spelletjes doen, de omgeving verkennen en een potje koken ver boven de aarde.
Dat kan. Dat doe je op camping de Norgerberg in Drenthe.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?