U bevindt zich hier: Home » fun en feestdagen » Kaarten met kleine dingen die levensverhaal vertellen

Kaarten met kleine dingen die levensverhaal vertellen

Geschreven door Elenea

Fotografie en illustratie zijn Sam’s passies. Ze vindt het geweldig te combineren met  mooie papiertjes, labels and charms die ze verzamelt. Ze noemt ze haar ‘little memories’, kleine dingen die haar levensverhaal vertellen. De laatste tijd heeft ze het gevoel dat ze klaar zijn om de wereld ingestuurd te worden en om deel uit te maken van de herinneringen van anderen.

Daarom heeft ze een serie producten ontworpen die haar filosofie uitdragen: dat van een tandje lager, neem de tijd om aan de dag van gisteren te denken, om te genieten van dit moment en ja je mag nadenken over de toekomst: Wees niet bang om groots te dromen, want op een dag komen je dromen uit!

Sam hoopt dat jullie haar filosofie delen en haar willen helpen het door te vertellen.
Bekijk haar unieke kaarten, wenskaarten, geboortekaarten en trouwkaarten bij
webstore.love-sam.com

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com