U bevindt zich hier: Home » eropuit » FILMTIP: "Ernest en Celestine"is een hartverwarmende kinderfilm

FILMTIP: "Ernest en Celestine"is een hartverwarmende kinderfilm

Geschreven door Elenea

Een hartverwarmende kinderfilm over een onwaarschijnlijke vriendschap
tussen een klein muisje en een grote beer. Je zou niet verwachten dat die twee dieren goede vrienden kunnen worden. Ernest en Celestine bewijzen het tegendeel. Als de dikke, hongerige beer Ernest in vuilnisbakken zoekt naar iets te eten, vindt hij het kleine muisje Celestine. Een smakelijk hapje, maar Celestine smeekt hem haar niet op te eten: “Als je me niet opeet, geef ik je wat je het liefste wil in de hele wereld!”
Vanaf dat moment haalt Celestine, terwijl ze haar eigen leven probeert te redden, dat van Ernest helemaal ondersteboven. Het is het begin van een bijzondere vriendschap die in de muizenwereld (de onderwereld) en de wereld van de beren (de bovenwereld) stof doet opwaaien, maar Ernest en Celestine overwinnen alle vooroordelen.

 

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rF1krzhjays[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com